Share This

Fórum


Warning: Illegal string offset 'signature' in /var/www/customerwebs/himercs/eznemjatek.com/wp-content/plugins/mingle-forum/wpf.class.php on line 915

Üdvözlet Vendég 

Mutat / Elrejt

Üdvözöljük kedves Vendég! A hozzászólás nálunk elvárás, melyhez kötelező a regisztráció!

Oldalak: [1]
Szerző Téma:A zsebpénz mint nevelési eszköz
Csilla
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3
Permalink
Hozzászólás A zsebpénz mint nevelési eszköz
July 3, 2011, 22:36
Idézet

Hogy pénzügyileg a zsbepénz a nevelés eszköze, az nem kérdés. De mit szólsz pl. ahhoz, hogy a büntetés eszköze is lehet (pl. a zsebpénzmegvonás)? Főleg, ha előzetes megállapodáson alapszik a gyerek és Közted a zsebpénz folyamatos biztosítása?

Vendég
Újonc
Hozzászólások: 1
Permalink
Hozzászólás Válasz: A zsebpénz mint nevelési eszköz
December 12, 2012, 16:50
Idézet

Szia! Én most találtam egy szókirakós alkalmazást a Facebook-on, amiben nehezítés gyanánt pénzügyi szavakat kell találni. Értelmes és kulturált játék!
https://apps.facebook.com/387180568032405/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts

Oldalak: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Verzió: 1.0.34; Oldal betöltése: 0.023 másodperc

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube