Share This

A jövő legendáriuma 2014 – januári tanács

Január - a pénzügyi nevelésben is az újrakezdés ideje.

foto: freedigitalphotos.net/arztsamui

A pénzügyekben kifejezetten nyerő stratégia az új lehetőségek keresése, és ennek alapján az újrakezdés. Ha valami nem sikerül, akkor nem dől össze a világ, hanem újra kell próbalkozni – csak másképp. A gyerekek ezt játékok útján is megtanulhatják. Melyekből?

 Elsősorban a társasjátékok segítenek ebben, de pl. a több körös kártyapartyk is jók erre. A lényeg az, hogy ezekben a gyerek látja, többféle lefolyása is lehet ugyanannak a játéknak, holott a szabályok mindig ugyanazok, ezért is érdemes mindig nekifutni, újrapróbálkozni.

További tippeket találsz a Játéktáramban.

foto: freedigitalphotos.net/arztsamui

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube