Share This

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési Nyilatkozat

www.eznemjatek.com honlap, illetve az azt működtető magánszemély, Himer Csilla (a továbbiakban: adatkezelő) az egyes díjmentes, ill. díjköteles szolgáltatásait előzetes regisztrációhoz köti.

E szolgáltatások igénybe vételéhez történő regisztrációkor az adatkezelő olyan adatok megadását kéri, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. Az adatkezelő a birtokába jutott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

A regisztráció során az alábbi adatok megadását kérem:

– vezeték- és keresztnév

– email cím

– bizonyos esetekben az adatkezelő a mobiltelefonszámot is elkérheti

A www.eznemjatek.com-tól történő megrendeléskor a megrendelőtől az alábbi adatok megadását is kérem:

– vezeték- és keresztnév

– lakcím

– email cím

– számlázási név és cím

– kapcsolattartó személy és telefonos elérhetősége

A regisztráció, illetve a megrendelés önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A regisztrációról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre.

A regisztráció során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:

– az igényelt tanulmányok elküldése

– hírlevél és blogértesítő

– saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése

Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján az arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében.

Az adatkezelő csak olyan személyeknek enged hozzáférést a kezelt adatokhoz, amely személyek munkaszerződés vagy egyéb jogviszony keretében végzett tevékenysége az adatkezelés céljának megvalósításához közvetlenül szükséges.

A regisztráció bármikor megszüntethető a következő módon:

az info kukac eznemjatek.com email címre küldött lemondó üzenettel, vagy a kimenő emailek alján lévő linkre kattintva.

A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása az alábbi módon történhet:
adatmódosításhoz a kimenő emailek alján lévő linkre kell kattintani.
A regisztrált látogató az alábbi módon kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást:

az ilyen kéréseket szintén az info kukac eznemjatek.com email címre kell küldeni.

A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni.

A regisztráció megszüntetésekor a regisztráláskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból. Az adatkezelő számára az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettség teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrzi meg:

– regisztrációs email cím

– regisztráció időpontja

– regisztráció megszüntetésének időpontja

Himer Csilla

www.eznemjatek.com
info kukac eznemjatek.com
Tel: 70/336-4517
3231 Gyöngyössolymos, Kiss Ignác út 9

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube