Share This

Alaphang tréning – Családreform 1

Mintamókus, mondd, akarsz-e lenni???

Ez nem is lehet kérdés! 

Mert hogy szülőként mintának, példaképnek kell lenned!!! Ebben a leckében olyan tanácsokat, tippeket kapsz, amelyek segítenek Neked abban, hogy szülőként jó példát mutathass a gyerekednek. Egyre azonban vigyázz! Minden gyereknevelés, így a pénzügyi nevelés alapja is a következetesség – tehát a párodat is mindenképpen vond be a tanulásba!

Most megnézheted a videot, aztán kapsz rá másfél hetet, hogy meg is tudd emészteni, amit láttál, hallottál, tanultál!

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Ahogy azt már megszokhattad, most is kapsz egy munkafüzetet, hogy könnyebb legyen megemészteni a videoban hallottakat:

Családreform1_munkafüzet

Na, és persze most sem állhattam meg, hogy ne készítsek Neked megint egy kazal hanganyagot, mert annyi minden jutott még eszembe arról, hogy szülőként még mit tehetsz a gyereked pénzügyi neveléséért…

Családreform1_bevezető

Családreform1 – több, szebb, jobb, okosabb

Családreform1 – aki keres, talál

Családreform1 – idő és pénz

Családreform1 – akadály vagy lehetőség

Családreform1 – kreativitás

Családreform1 – morál

Kérés – több lépcsőben:

  • videót nézd meg, ha teheted, többször is! Rágd meg, aztán emészd is!
  • Menet közben, légy szíves, jegyzetelj, mert utána visszanézve a jegyzeteidet elkezdhetsz ötletelni is, hogy mit hogyan akarsz ebből használni, megvalósítani!
  • Utána csináld végig – lehetőleg a pároddal – a munkafüzet játékait, gyakorlatait is!
  • Ha mindezzel végeztél, akkor pedig légy szíves, írd meg nekem itt lejjebb egy komment formájában, hogy mi a véleményed, mik voltak a tapasztalataid akár az anyagról, akár a játékokról, gyakorlatokról!

🙂 Köszi szépen! 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube