Share This

Alaphang tréning – Háztartásreform 1

Akkor mi most nekikezdünk!!!

Íme a pénzügyi intelligencia (PIQ) alapozó tréningem első része, amelyben találsz egy videoleckét és egy pdf-ben letölthető munkafüzetet is.

Mit kapsz itt? 

Csupa olyan javaslatot, ami mind segít abban, hogy Te és a pénz végre országos haverok lehessetek! Ez lesz az első lépés afelé, hogy másképpen kezdj el gondolni a pénzre, gondolkodni a pénzről – csak azért, hogy ez valami jó dolog lehessen az életedben, és persze, hogy a pénztárcád is minél hamarabb elkezdhessen gömbölyödni… 🙂

Úgyhogy szemeket fényesíteni, papírt, tollat jegyzeteléshez elővenni, szürkeállományt élesíteni!

Kezdd el MOST!

A Háztartásreform blokk első videoleckéjét itt megnézheted:

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

 

Most, hogy megnézted a videot, és van min elgondolkodni, itt az ideje a szórakozásnak is! Töltsd le a munkafüzetet, és kezdj neki játszani a pároddal! Érezzétek jól Magatokat!

Háztartásreform1_munkafüzet

Kérés – több lépcsőben:

  • videót nézd meg, ha teheted, többször is! Rágd meg, aztán emészd is!
  • Menet közben, légy szíves, jegyzetelj, mert utána visszanézve a jegyzeteidet elkezdhetsz ötletelni is, hogy mit hogyan akarsz ebből használni, megvalósítani!
  • Utána csináld végig – lehetőleg a pároddal – a munkafüzet játékait, gyakorlatait is!

És egy utolsó kérés..

Nekem nagyon fontosak a visszajelzések, mert csak ennek segítségével tudhatom meg, hogy mire van egészen pontosan szükséged! Így tudlak a legjobban kiszolgálni, a leghatékonyabb, legcélzottabb segítséget adni Neked. Akármi legyen is a véleményed, hangoztasd! Ennek több formája is lehet:

  • jól megírod nekem az info[kukac]eznemjatek.com címre
  • nyitsz egy ehhez kapcsolódó témát a Dodzsem menüpont fórumában
  • a Kapcs-ford menüpont alatt található űrlapon részletesen kifejted
  • vagy egész egyszerűen itt, az oldal alján található kommentek között megosztod velem (meg mással is, hátha a többieknek is hasznos lesz a kérdésed, meg az arra adott válaszom is. 🙂 )

🙂 Köszi szépen! 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube