Share This

Alaphang tréning – Háztartásreform 2

A heti ajánlatom: kézikönyv egy gyilkossághoz…

Na, ne tessék megrőkönyödni, csak arról van szó, hogy a rossz szokásaidat kell valahogy levadásznod.

Mit kapsz itt?

Egy egész kis kézikönyvre való javaslatot, hogy pénzügyi rossz szokásaidat hogyan tedd végérvényesen ártalmatlanná. Ha már gondolkodni megtanultál helyesen a pénzről az előző leckében, akkor innentől semmi sem akadályozhat meg abban, hogy fel is ismerd azokat a szokásaidat, amelyek miatt kifolyik akezedből a pénz!

Ehhez persze nem csak a józan paraszti eszedre kell majd hagyatkoznod, nem én lennék, ha nem támogatnálak ebben is! Kapsz természetesen egy újabb munkafüzetet, amelyben ellenőrző listák lesznek, hogy megkönnyítsék a felismerést.

Úgyhogy fend az agyad, nehogy valamelyik aprócska rossz szokásod is kimaradjon, és megmeneküljön a vérfürdőtől!

Láss neki most!

A Háztartásreform blokk második videoleckéjét itt nézheted meg:

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Ha ezen túlvagy, akkor itt az ideje, hogy mindezt átültesd a saját életedre, és végignézd  munkafüzet checklistáit!

Háztartásreform2_munkafüzet

Kérés – több lépcsőben:

  • videót nézd meg, ha teheted, többször is! Rágd meg, aztán emészd is!
  • Menet közben, légy szíves, jegyzetelj, mert utána visszanézve a jegyzeteidet elkezdhetsz ötletelni is, hogy mit hogyan akarsz ebből használni, megvalósítani!
  • Utána csináld végig – lehetőleg a pároddal – a munkafüzet játékait, gyakorlatait is!

És egy utolsó kérés..

Nekem nagyon fontosak a visszajelzések, mert csak ennek segítségével tudhatom meg, hogy mire van egészen pontosan szükséged! Így tudlak a legjobban kiszolgálni, a leghatékonyabb, legcélzottabb segítséget adni Neked. Akármi legyen is a véleményed, hangoztasd! Ennek több formája is lehet:

  • jól megírod nekem az info[kukac]eznemjatek.com címre
  • nyitsz egy ehhez kapcsolódó témát a Dodzsem menüpont fórumában
  • Kapcs-ford menüpont alatt található űrlapon részletesen kifejted
  • vagy egész egyszerűen itt, az oldal alján található kommentek között megosztod velem (meg mással is, hátha a többieknek is hasznos lesz a kérdésed, meg az arra adott válaszom is. 🙂 )

🙂 Köszi szépen! 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube