Share This

Alaphang tréning – Háztartásreform 3


Ha már megdolgoztál a gyilkossággal, akkor most újból 
megizzasztalak!

Itt az ideje, hogy a rossz szokások helyén keletkezett vákuumot kitöltsd valami hasznosabbal, ezért ezen a héten elkezdünk dolgozni a pénzügyi jó szokásaidon!

Mit kapsz itt?

Egy csomó tippet, trükköt, javaslatot, hogyan akadályozd meg a rossz szokások visszatértét, és hogyan szoktasd rá Magad a jó, de még nagyon új szokásokra. Egy valamiven sajnos nem kecsegtethetlek: nem lesz egy kimondottan egyszerű menet. Egyetlen szokásváltoztatás sem az. Ettől függetlenül a munkafüzetben majd találsz arra is praktikákat, hogy az új szokások felvétele ne kizárólag a fogcsikorgató önuralmon múljon, hanem nagyobb részt szórakoztató legyen! 🙂

Itt lehet neki látni, akár azonnal is!

A Háztartásreform blokk harmadik videoleckéjét itt nézheted meg:

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Ha ez megvolt, akkor most töltsd le a munkafüzetet is, hogy könnyebben menjen az új szokások felvétele:

Háztartásreform3_munkafüzet
És most jön a ráadás!

A munkafüzetet sem tudtam teletömni mindenfélével, amivel szerettem volna, mert különben használhatatlanul hosszú lett volna… Így aztán, ami a munkafüzetből kimaradt, de bennem nem állhatott meg, azt hanganyag formájában kapod meg tőlem. 🙂 Jó szórakozást!

Háztartásreform3 – mp3 hanganyag első rész

Háztartásreform3 Most hatalma – mp3 hanganyag

És egy kis segédkütyü, ami segít abban, hogy meg is tudd csinálni, amiről a videoban hallottál:

Bónuszvadász lap

Ez a video pedig MOST hatalma c. részhez egy kis kiegészítés:

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Kérés – több lépcsőben:

  • A videót nézd meg, ha teheted, többször is! Rágd meg, aztán emészd is!
  • Menet közben, légy szíves, jegyzetelj, mert utána visszanézve a jegyzeteidet elkezdhetsz ötletelni is, hogy mit hogyan akarsz ebből használni, megvalósítani!
  • Utána csináld végig – lehetőleg a pároddal – a munkafüzet játékait, gyakorlatait is!
  • Ha mindezzel végeztél, akkor pedig légy szíves, írd meg nekünk itt lejjebb egy komment formájában, hogy mi a véleményed, mik voltak a tapasztalataid akár az anyagról, akár a játékokról, gyakorlatokról!

🙂 Köszi szépen! 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube