Életrevaló szülő – avagy mi kell Neked?

Jó két hete éppen az életrevalóságra nevelésről értekeztem, méghozzá abból az alapállásból, hogy mit tehet egy szülő, ha ő maga nem érzi úgy, hogy menne neki a mai világ kihívásainak való megfelelés, de a gyerekét mégis életrevalónak akarja látni. Amint láthattad, még akkor sem vagy elveszett szülő, ha éppen úgy érzed, nem megy Neked az, amire a gyereket meg akarod tanítani.

De mi van akkor, ha még ezzel vagy elégedett?

Hát, akkor most Te jössz! 

Itt az ideje, hogy elmondd, hogy mit is szeretnél kapni támogatásként ahhoz, hogy mindez Neked is és a gyerekednek is sikerüljön!

foto: freedigitalphotos.net

Katt ide, és válaszolj a NAAAAAAGY KÉRDÉSRE: Te mit vársz egy pénzügyi vidámparktól? Mit szeretnél ott kapni, látni? Ne ragaszkodj a megadott válaszokhoz, bármit kívánhatsz, ami eszedbe jut!!! :)))

Ha netán nincs Facebook fiókod, akkor itt is válaszolhatsz a kommentek között.

Szerintem itt az ideje, hogy amennyire csak tőlem telik, a kedvedre és a gyerkőcöd kevére tegyek. Mit szólsz hozzá? 

Előre is köszi a válaszaidat!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube