Kiskorú pénzügyi zsenik kerestetnek!

Már a múlt héten is téma volt, hogy előbb-utóbb eltűnik a készpénz – legalábbis jelenlegi formájában. Ezen a héten pedig a szülők véleményét kértem arról, hogy tényleg jó-e a pénz, vagy sem. (Bármibe merek fogadni, hogy lesz olyan, aki úgy gondolja, hogy a pénz az emberiség által elkövetett legszarvasabb hiba a történelem során…)

Márpedig ha akár így, akár úgy, de a készpénznek mennie kell, akkor itt az ideje, hogy jöjjön a következő generáció, amelyik valami sokkal szebbet, sokkal jobbat, sokkal ötletesebbet fog megálmodni, kitalálni – és meg is valósítani, mint a szüleik!

Ifjú titánok, eljött a Ti időtök!

Pénzügyi zseniket keresek – szigorúan 14 év alatt!!!

foto: freedigitalphotos.net

Szerinted milyen lesz a világ, ha nem lesz pénz? Ha nem lesz pénz, akkor mi lesz helyette?

Megtervezed? Elképzeled? Tedd meg!

Mert most nyerhetsz vele!

Várok minden pályamunkát, legyen az rajz, festmény, fotó, vagy éppen video. A lényeg, hogy mindent elmondjon arról, hogy mit találtál ki, mi legyen a pénz nélkül/helyett. Ha gondolod, akkor szöveggel is kiegészítheted a pályázatodat. Bármit megtehetsz, amiről úgy gondolod, hogy teljesen el tudod magyarázni vele, hogy milyen is lesz majd az a világ, amelyben már nem lesz pénz, vagy valami egészen más lesz helyette.

Hogy egy kicsit nagyobb kedved legyen a munkához, némi ösztönzést is adok díj képében:

Fődíj:

részvételi lehetőség egy személy részére a borsosberényi Művésztelep nyári kreatív alkotó táborába augusztus 21 és 25 között

A díj értéke: 33.000 forint

II. díj:

részvételi lehetőség egy személy részére az Álomfoglalkozás-kereső és célkitűző tréningre az Általad választott időpontban

A díj értéke: 25.000 forint

III. díj:

családi belépő a Cool Money Club 3 in 1- ba (pénzügyi játszóház, fun park és pénzügyi szalon)

A díj értéke: 5.500 forint

A pályázatok beérkezésének határideje: 2012. május 20

Eredményhirdetés: 2012. június 15

A pályázatokat hárman fogjuk elbírálni:

Papszt Krisztina – pénzügyi tréner, a Pénzügyi Tanoda megalapítója, a PIQ-koalíció társalapítója, aki maga is elkötelezett a pénzügyi kultúra színvonalának emelése mellett.

Papszt Krisztina, pénzügyi tréner

Mátyás Anita – a borsosberényi Művésztelep kreatív alkotó táborának szervezője, aki idén már 9. alkalommal rendezi meg a tábort  a gyerekek nagy örömére.

Mátyás Anita, a borsosberényi Művésztelep megálmodója

Himer Csilla – azaz jómagam, aki pénzügyi nevelőként és pénzügyi életvezetési coachként a pályázat ötletgazdája vagyok.

Himer Csilla, pénzügyi nevelő, pénzügyi coach

A pályázatokat az info kukac eznemjatek pont com email címre várom!

Pénzügyi zsenik, hajrá!!!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube