Tags

Related Posts

Share This

Nyugi, olvass máshol!

Nem történt semmi baj, csak az oldal átalakítás alatt áll – meg az én kapacitásaim is végesek. No meg már hegyekben áll az okosság a blogban, meg az aloldalakon.

Mit tesz ilyenkor az elfoglalt pénzpedagógus? 

Amit nem muszáj, nem csinál tovább, amit meg hasznosnak tart, azt folytatja tovább…

Ezért semmi pánik, az eznemjatek.com továbbra is üzemel – csak az információáramlás fő vonala ezentúl nem az oldal lesz.

Nyugi, olvass máshol!

Hanem az eznemjatek.com szülői közössége – és a nekik szánt Pénteki pénzügyi nevelési Plusz névre hallgató heti leveleim.

Szóval nyugi, olvass máshol! 

Ezt a másholt pedig itt találod. ›››

Élményekben és játékban gazdag pénzügyeket az egész családnak! 

🙂 Csilla 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube