Share This

Gratulálunk!

Gratulálok döntésedhez, miszerint bevállalod, hogy totálisan felforgasd az életed – hogy kényelmesebben, gondtalanabbul élhesd! És nem csak Te, hanem majd a gyerekeid is!


Mivel a megrendelő lapot kitöltötted, és a Megrendelem gombra kattintottál, ezért vállaltad azt, hogy átutalod nekem a tréning vételárát. (A megrendelés visszaigazolásáról emailt is fogsz kapni.) Ennél fogva a tréning kedvezményes árát,

összesen 9.300,- jó magyar forintot utald el nekem erre a számlaszámra:

Himer Csilla, Gyöngyös, 10700299-01839407-51100005

FONTOS! A közleményrovatban tüntesd fel az email-címed!

A pénz beérkezését követően a következőket kapod tőlem:

– 1 db számlát arról, hogy a kedvezményes árat, vagyis a 9.300,- forintot befizetted
– a befizetés beérkezését követően nyomban az első leckét a Gólyaképző tréningből
– ezt követően további hét leckét, plusz egy Játéktárat
– valamint rengeteg hasznosságot, okosságot, kis kütyüt, ami megkönnyíti azt, hogy a gyakorlatban is használd, amit a tréningen megtanultál.

Olvasd, tanulj, csináld!

Hajrá!

Üdv:

🙂 Csilla 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube