Share This

Nyári pénzügyi gyerektáborok

INDULNAK A NYÁRI PÉNZÜGYI GYEREKTÁBOROK!

Az éppen aktuális táboraimról itt találsz bővebb információt, és jelentkezni is itt tudsz ›››

 

És még egy kis ráadás…

 

Zsebpénzzseni képző tábor

nyári pénzügyi gyerektábor sportolási lehetőségekkel

 

8-12 éveseknek – készség- és képességfejlesztéssel, sok játékkal, délután sportolási lehetőséggel!

Sokat fogunk beszélgetni és tanulni a pénzről, pénzhasználatról, pénzkezelésről, de fogunk játszani is, ebben az egyik délelőtt Gábor Tamás lesz a segítőtársam, aki Nyári pénzügyi gyerektáborok - Zsebpénzzseni képző és Financia hódítóinemcsak annak a sporttelepnek a gazdája, ahol a gyerekek délutánonként kitombolhatják magukat, hanem számos logikai játék fejlesztője is.

Miután az agyunk már dagad a sok okosságtól, délután már csak a nyár élvezete a feladat: a szomszédos sporttábor edzői foglalkoznak a gyerekekkel, akik úszhatnak, napozhatnak, teniszezhetnek, és egyéb sportos játékokat játszhatnak szakértő felügyelet mellett.

Mindezt a Főnix SE Csömöri úti sporttelepén, ahol rengeteg sportolási lehetőség várja az energiáikat levezetni kívánó gyerekeket.

 

A táborok bejárósak (csúnya szóval: napközisek).

 

Nyár, szórakozás, játék – ez a Himer-módszeren alapuló pénzügyi gyerektáborok ígérete, amit garantáltan meg is kap minden gyerek! 

 

Bővebb  információ és jelentkezés itt ›››

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube