Szerzői csomagok – Christmas Edition

Karácsony és pénzügyi nevelés

 

Hozd össze a családot karácsonykor! 

 

Te milyennek képzeled álmaidban a tökéletes Szentestét? 

 

Talán nem kell hozzá álomfejtés, sem közvéleménykutatás, hogy megmondjam, valahogy így néz ki álmainkban az ideális Szenteste:
  • együtt a család
  • meghitt, bensőséges, ünnepi hangulat
  • körül álljuk a karácsonyfát
  • a gyerekek csillogó szemmel bontogatják az ajándékokat, a felnőttek pedig boldog meghatottsággal nézik az örömüket
  • aztán pedig közösen beszélgetve, játszva tölti el az estét az egész család kisbabától nagymamáig szeretetben, békességben
Szóval valahogy így:
Karácsony, játék, család - és hasznos pénzügyi ismeretek

fotó: istockphoto.com

 

Túl szirupos? Na és? Attól még jó lenne, ha így lenne.

 

Legalább egyszer…

 

A tökéletes karácsony nem álom! 

 

Nem is kell hozzá sok, hogy valóság legyen!

 

Karácsonyfát nem tudok Neked adni, de minden másba be tudok segíteni – aztán már csak Rajtatok múlik, hogy Tiétek legyen a tökéletes Szenteste karácsonyi élménye!

 

Mit adok ehhez? 

 

Annyi mindent, hogy el sem hiszed!

 

Csak győzd olvasni, és higgy a szemednek!

 

Olyan ajándékhalmot állítottam össze, amivel garantáltan elégedett lesz nemcsak a gyermeked, hanem Te is.

 

Játék, karácsony, család - és pénzügyi nevelés szuszkiszorítós ölelés garanciával

Szuszkiszorítós ölelés garancia

Ez az az ajándékcsomag, amelyért a gyermekedtől még akkor is szuszkiszorítós ölelés lesz a jutalmad, ha a gyermeked már kamasz!

 

Mit kaphatsz az ajándékcsomaggal?

 

  • A felelős, gondoskodó szülő kitüntető címet – ezek az ajándékok ugyanis az ún. „értelmes ajándék” kategóriajába esnek. Nemcsak jókat tud vele játszani a gyerek, hanem fejlődik is (idén ráadásul nemcsak gyermeked pénzügyi intelligenciáját tudod fejleszteni az ajándékcsomaggal! Csak figyelj, nemsokára jön a meglepi!)
  • A „jó fej” szülő kitüntető címet – ezek az ajándékok ugyanis úgy vannak kialakítva és egy csomagba szervezve, hogy garantáltan nem egyszer használatosak! A gyermeked újra és újra elő fogja venni, használni fogja, mert örömét leli benne, és sem ő, sem Te nem fogod úgy érezni egy hét után, hogy na, van egy újabb porfogó otthon, mert a gyerek hamar rá unt.
  • A család központja kitüntető címet – ezek az ajándékok ugyanis tökéletesen alkalmasak arra, hogy összehozzák a családot, akár már karácsony este a fa mellett is. Így Te lehetsz az, aki úgy tud okosan ajándékozni, hogy azzal az egész család közös élményhez jut, így mélyítve el kapcsolatotokat – és nem erről szól igazából a karácsony?
  • +1 A családi kassza okos kezelője kitüntető címet – ezek az ajándékok ugyanis ezekben a karácsonyi csomagokban most olcsóbbak, mintha részenként vásárolgatnád össze. Így nem elég, hogy hasznos, és élményeket adnak az egész családnak, de még takarékoskodni is tudsz!

 

Mi ez a szuper ajándékcsomag?

 

 

A Pénzmesék és a Kamaszkassza szerzői csomagok karácsonyi változata! 

Pénzmesék és Kamaszkassza szerzői csomagok 

Christmas Edition

Mi minden van benne, ami most még meglepetés is?

 

Katt ide!

 

Pénzmesék-csomagok

 

Nagycsoportos-alsós gyermekeknek

Kamaszkassza-csomagok

10-15 éveseknek

 

MentésMentés

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube