Share This

Szerzői csomagok

A Himer-módszer részét képező könyvek most csak a szerzőtől

  • olcsóbban
  • kiegészítve
  • és minden hasznos földi jóval felszerelve!

Itt vannak a szerzői csomagok! 

 

Az általam írt könyveket most úgy csomagoltam be, hogy azok használatát, alkalmazását megkönnyítsem, a játékosságát fokozzam. Mindezt úgy, hogy nemcsak a gyermeked talál benne több élményt, hanem Te is több segítséget!

 

 Miért jók a szerzői csomagok? 

 

7 + 1 bivalyerős érv a sok közül:

  1. Mert a könyvekhez így olyan olcsón jutsz hozzá, ahogyan máshol biztosan nem!
  2. Mert a szerző személyes üzenetet is ír a könyvekbe kérésre, így garantáltan személyre szóló könyveket kapsz (akár ajándékba is adhatod)!
  3. Mert csak a szerzői csomagok vannak felszerelve olyan okosságokkal, kütyükkel, kiegészítőkkel, amelyek megkönnyítik a könyvekben tanultak alkalmazását!
  4. Mert csak a szerzői csomagok tartalmaznak olyan kiegészítőket, amelyek fokozzák a könyvek mese- illetve játékértékét a gyermeked számára!
  5. Mert csak a szerzői csomagok vannak ellátva olyan extrákkal, amelyek Neked, a szülőnek is megkönnyítik a könyvekben leírtak gyakorlati használatát!
  6. Mert a szerzői csomagok sokfélesége lehetővé teszi, hogy olyat válassz, ami a leginkább megfelel a családodnak és a pénztárcádnak is!
  7. Mert a szerzői csomagok egy része még valamit tartalmaz: további segítséget a gyereknevelés többi területéhez is!

Kinek szánod a könyveket?

Válaszd ki és kattints!

 

Pénzmesék-csomagok

 

Nagycsoportos-alsós gyermeknek

Kamaszkassza-csomagok

10-15 éveseknek

 

 

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube