Hát, ez most nincs szinkronban…

Na, ez az a tipikus eset, amikor a tipizálás, a sztereotípiák nem működnek…

Ez mondjuk, nekem mint coachnak, aki rendszeresen dolgozik tipológiákkal, elég furi, pedig így van.

Mi jut eszedbe, hogy változás, megújulás? Ha 10 dolgot kéne felsorolnod, bármibe le merem fogadni, hogy az egyik a tavasz lenne, mert gyakorlatilag mindenki ezt tartja a megújulás hónapjának.

Hát, ha ez igaz, akkor az én naptáram meg az életem most nagyon nincs szinkronban egymással.

Valamilyen oknál fogva az oldal kisördögének most jutott eszébe aktiválnia magát, és fogta magát, beleártotta magát az emberi kapcsolatokba. Utóbb kiderült, régóta tartó, szívós aknamunkát folytatott, úgyhogy most hirtelenjében kapott is egy testre szabott fegyelmit, plusz megnyerte a kiskakast mint személyi kontrollert. (Igaz, ez a kiskakasnak járó szemétdomb egy egész emeletnyi növelésével járt, de szerintem ez lesz az a befektetés, ami minden percét, morzsáját megéri.)

Na szóval, a naptár már nyarat mutat, de a megújulás most ért el. Úgyhogy csak figyeld a kezemet, meg az oldalamat, mert Magyarország első és egyetlen pénzügyi vidámparkja újraindul: a kapuk nagyobbak lettek, és szélesebbre tárultak, az eddigi e-bookok, tréningek, lehetőségek közül nem sok marad meg, vagy akkorát változik, hogy senki rá sem ismer – de jobb és izgalmasabb lesz, mint valaha!

Itt és most teszek Neked egy ígértet: ha rendszeresen olvasol, akkor

olyat kapsz, hogy a pénztárcád adja a másikat!

Nincs más dolgod, mint hogy próbára tegyél és tesztelj, meg építőleg kritizálj! Ezt megteheted a kommentekben, az info kukac eznemjatek pont com email-címen, de akár a fórumon is. Írj, de vigyázz: én figyelni is fogok Rád! 🙂

Úgyhogy gyere közelebb, lépj be újra a kapun, és fogadd meg a kapu feletti üdvözlő szöveget:

Olvass, tanulj, játssz és csináld!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube