Tags

Related Posts

Share This

Kvantummechanika és jó(l)lét

Valamiért úgy alakult, hogy már tavaly október óta gyakorlatilag „üldöznek” a macskák. Mindenhol beléjük botlottam online és offline. Mivel coachként az az egyik legfontosabb alapvetésünk a működésünkben, hogy véletlenek márpedig nincsenek, így lassacskán el kell fogadnom, hogy ez sem a véletlen műve volt.

Köszi a képért a wikipedia-nak

Múlt héten ugyanis a Spektrum TV-t néztem, és újabb találkozásom volt egy macskával. Schrödinger macskájával. És rajta keresztül a kvantummechanikával. Schrödinger ugyanis azt állította, hogy ha lenne macskája, az kvantummechanikai szempontból egy időben lenne két állapotban: egyszerre lenne élő és holt. Vagyis minden dologban megvan a látható állapota, de annak az ellenkezője is.

Ezen coachként elgondolkodtam. 

Működésem során már eddig is láttam sok revelációt, megvilágosodásszámba menő homlokra csapást, amit az a felismerés váltott ki az ügyfeleimből, hogy képesek arra, hogy elérjenek egy másik állapotot az életükben. Vagyis a képesség eddig is bennük volt arra, hogy elérjék azt, amire vágynak. Meg arra is, hogy nem. Mintha Schrödinger macskája lenne egyszerre élő és holt.

Ugye rémlik Henry Ford mondása?

„Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Ezért lehetett igaza az öreg Fordnak, mert tényleg mindenre megvan bennünk a képesség egyidejűleg. Az a nem mindegy, hogy melyiket hozod elő Magadból.

És hogy mi köze ennek a pénzhez, a Te saját, személyes jó(l)létedhez? Csupán annyi, hogy Benned is megvan a képesség ennek elérésére. Meg arra is, hogy minden így maradjon, ahogy most van.

És itt jön a nagy kérdés:

hogyan lehet ezeket a képességeket előcsalogatni? 

Hiszen a fizikusoknak sem kis teljesítmény meglátni a kvantumok másik állapotát.

Megnyugtatlak: Neked nem fog ekkora erőfeszítésedbe kerülni a dolog. Dolgoznod kell érte és vele, ráadásul nem fog egyik napról a másikra menni. Mivel azonban totál ellentétes előjellel készülsz majd élni az Életedet, azaz gyakorlatilag lecserélsz benne mindent, ami számít kezdve a gondolkodásoddal, így ez nem is csodálatos. Ekkora felfordulásnak időt kell adni. Adunk is neki. Egy teljes évet.

Ha érdekelnek a részletek is, akkor nézz szét itt.

Ez a jó(l)léted forradalma!

U.I.: Asszem, bővítem a pénzügyi vidámpark állatkertjének a létszámát. Volt már nálunk kiskakas, kisördög, gólya, stb. Épp itt volt az ideje beújítani egy macskát is… :))) Hozzá mit szólsz?

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube