Mi köze a szappannak a fűrészhez?

Ez így ebben a formában nem igaz, ellenben mégis szoros közelségbe kerültek egymáshoz a Magyar Szappankészítők Egyesületében szerptember 30-án tartott csoportos coachingomon.

A meghívást még valamikor június végén kaptam Csikós Verától, az egyesület elnökétől, aki a frissen alakult egyesület első klubestjére keresett jó programot. Úgy gondolta, hogy a „szappanozás” okán a legtöbb egyesületi tag fejében minden bizonnyal megfordult már legalább egyszer a vállalkozás gondolata, ezért egy vállalkozói gondolkodásmódra kihegyezett coachingot kért tőlem.

És a visszajelések alapján meg is kapta. Ő is, és az egyesület tagjai is. Sok mindenről ejtettünk szót, onnantól kezdve, hogy mi a különbség a férfi és a női vállalkozók között egészen addig, hogy milyen többszöröési módszerek vannak. Sajna az időnk meglehetősen véges volt tekintve, hogy a tagok mind hölgyek, a gyerekeik pedig csak egy emeletnyire voltak tőlünk, és a (joggal) türelmetlen gyerkőcök gyorsan véget vetettek a kis összejövetelünknek.

Ennek ellenére nekem mint coachnak, és a visszajelzések alapján a résztvevőknek is egy élmény volt ez az este! Első kézből származó élménybeszámolót itt olvashatsz erről.

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube