Muri Enikő és a pénzügyeid – 1 perc hízókúra a pénztárcádnak

Amint azt már múlt vasárnap a Facebook-on is írtam, szombaton, ha csak egy villanásnyira is, de az előzetesben megjelent Muri Enikő is az X-faktorban. Nem tudom, mennyire emlékszel az X-faktor előző szériájára, de Enikő abban is az esélyesek között futott. Éppen a célegyenesbe fordulásnál, a legjobb 12-be jutásnál esett ki a versenyből. Akkor azt mondta, hogy nincs tovább, ő többet nem  énekel sosem.

Aztán egyszer csak arról beszélt a Reggeliben, hogy azért mégis csak átgondolta a dolgot, és énekel tovább, mert az élet sem áll meg. Ez már egy pluszpont volt neki.

Szombaton este pedig azt láttam, hogy újra kiállt megméretni magát. Ugyanabban a versenyben, ugyanaz elé a négy mentor elé, ugyanaz előtt a közönség előtt. Na, ez már civil kurázsi, kitartás és elkötelezettség!

Mi ebből a tanulság a Te pénztárcád felhízlalása szempontjából?

Na, azt már olvasd tovább a Facebook-on, a Játék-pénz klubban!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube