Rádiósztár lettem…

Na, ez ugyan erős túlzás, ellenben az tény, hogy ma (2011. szeptember 29-én) a Civil Rádióban jártam Papszt Kriszta barátnémmal, és Czapp Ági műsorvezető a PIQ-koalíció nevű kezdeményezésünkről kérdezett – meg a pénzügyi intelligenciáról, no meg még sok minden másról.

A műsor felvétele két részes, itt találod meg a két linket, amin meghallgathatod a velünk készült beszélgetést. (Nézd el, hogy sokszor megakadtam a beszédben, de kissé ideges voltam.)

http://civilradio.hu/archivum/2011_09_29_14_00_01.mp3

http://civilradio.hu/archivum/2011_09_29_14_30_01.mp3

A rádió adását továbbra is figyeld, mert október 20-án megint megyünk. Nem igazán értünk ugyanis a téma végére…

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube