Share This

Időtippek

Nehogy már az időd osszon be Téged!!!

Hogyan sarcold ki a szűkre szabott idődből, hogy jusson a családra is?

Kezdj el gazdálkodni az időddel!


 

Minden hónapban kapsz itt egy kis időgazdálkodási ötletet, tippet, hogy ki tudd szorítani Magadnak azt az időt minden hétvégén, amit a családoddal tölthetsz. Így aztán majd tudtok együtt programot csinálni, játszani – vagy akár eljönni a PIQ-partynkra is… 🙂

 

Időtippek:

 

1. Valószínűleg Te is próbálkoztál már beosztani az idődet, de valami mindig közbejött, ami borította az egészet, és akkor már csúszott minden, esetleg az egész heted káoszba süllyedt. Erre rögtön kapsz két tippet is tőlem:

  • egyrészt készíts minden hétvégén a következő hétre szóló heti tervet! Lásd előre, mi mindennel kell majd birkóznod egész héten, ha kell, akkor ennek megfelelően tologasd a teendőket egyik-másik nap között!
  • másrészt tervezz minden ténykedésedet minimum fél órás időtartalékkal (ráhagyással). Így ha valami váratlan közbe is jön, akkor még mindig van egy kis betervezett csúszásod…

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube