Share This

Malacunk van!

Nekem minden téren:

  1. Mert Te az olvasóm lettél (ezt köszönöm, de Neked is gratulálok hozzá, mert így a magyar szülők elitcsapatának tagja lettél! 🙂 )
  2. Mert itt van nekem segéderőként Professzor MalacPersely, akivel nem akármilyen teamet alkotunk, hogy a pénzügyi nevelés valóban szórakoztató legyen az egész családod számára
  3. Mert van három gyönyörű gyerekem, akiknek mindent megtaníthattam a pénzről, amivel jól elboldogulhatnak majd az életben, és akik engem is sok mindenre megtanítottak…
Ugye, tudod, hogy nagy malacunk van egymással, hogy így összejöttünk? Hát még a gyerekednek!

foto: Galló Krisztina – Gallofoto

Amiért szerencsésnek érzem magam, és szeretném ezt a szerencsét Veled és családoddal is megosztani:

  • imádom a gyerekeket, mert hiszem, hogy ők azok, akik jobb jövőt teremthetnek, de ezt nekünk, szülőknek most kell megalapoznunk. Ezért tanultam pedagógiát és pszichológiát, hogy pénzügyi nevelési módszeremet, melyet a saját gyerekeimen kísérleteztem és csiszoltam ki, tudományosan is alá tudjam támasztani. Így most azzal foglalkozhatok, amit szeretek: gyerekeket (is) taníthatok.
  • imádok játszani, innen nézve örök gyerek vagyok, és hiszem, hogy a tanulás akkor a leghatékonyabb, ha élvezetes módon történik. Ezért tanultam játék- és fejlődéspszichológiát is, hogy a játékot, a kihívást és AHA-élményt jelentő feladatokat minél sokoldalúbban tudjam beilleszteni a Himer-módszerbe.
  • elhivatott vagyok, nagy elkötelezettséggel segítek minden szülőnek, aki szebb, jobb, kényelmesebb, stabil anyagi hátterű, minél gondtalanabb életet szeretne a gyerekének. (Van olyan szülő, aki nem ezt szeretné a gyerekének?) Fontos a számomra, hogy valami hasznosat alkossak, ezért választottam a tanításnak ezt a demokratikus, szinte minden ember számára elérhető módját.
  • hihetetlenül érdekesnek és izgalmasnak találom a személyes pénzügyek világát (nem véletlenül lettem kereskedelmi üzemgazdász és mérlegképes könyvelő sem), ezért nagyon hálás vagyok minden olvasómnak, így Neked is, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ezért tudom ezt szenvedéllyel csinálni, ezért szeretném a bizonyítottan működő módszeremet átadni annyi szülőtársamnak, amennyinek csak lehet.

Ez pedig éppen elég ok a Számodra is, hogy szerencséd legyen, mert mindenben segíteni foglak, hogy a gyermekednek olyan pénzügyi ismereteket adhass, amelyek megóvják attól, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el a pénzügyei terén, amelyeket esetleg már Te is.

Szóval malacunk van! Nem is kicsi… 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube