Share This

2012 – A Jövő legendáriuma

Üdv Kedves Legendárium-tulajdonos!

Ígéretemhez híven itt találod a pluszmeglepit, hogy 2012-ben a kreativitásod is segíthesse a pénzügyeidet. Innen le is töltheted!

Ha további segítségre is vágysz a pénzügyeidet és a pénzügyi gondolkodásodat illetően, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, és figyeld az akcióimat, mert 2012 valóban a Te (pénzügyi) éved lesz!!! Olyasmit fogok adni Neked, amivel a mostani, nem feltétlenül elégedettségre okot adó életedet – legalábbis pénzügyi értelemben – kidobhatod, mert kapsz helyette egy újat!!!

Kövess itt – azzal, hogy feliratkozol

Kövess a Facebookon

Kövess Twitteren

Ha velem jössz, Te lehetsz a PIQ (pénzügyi IQ)-bajnok!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube