Plusz 1 ajándék! – stílusos magyar szállások

A szallasmaskepp.hu oldal, a stílusos, egyedi magyarországi szálláshelyek specialistája ezzel az ajánlattal teszi különlegessé a karácsonyotokat…

kapsz egy e-bookot 10+1 stílusos és egyedi magyar szállással,

valamint egy 6.500 forint értékű kuponnal,

amelyet egy csodálatos magyarországi szálláshelyen eltölthető családi üdülés árába számíttathatsz be!

Amit a szallasmaskepp.hu lelkéről, Kádár Tímeáról tudni kell:

Kádár Tímea, a szallasmaskep.hu tulajdonosa

  • szenvedélyes utazó, idegenvezető, útikönyvíró, utazási tanácsadó.
  • idegenvezetőnek tanult, hogy minél több embernek megmutathassa a szülővárosát.
  • Aludt kolostorban Rómában, holland műteremlakásban Hágában, tradicionális longhouse-ban Borneó szigetén.
  • Amikor Madridról írt útikönyvet, a város majd’ összes szálláshelyét, éttermét, látnivalóját felkereste, hogy a legjobbakat a könyvben is ajánlhassa.
  • A kiadó Párizs útikönyvének olvasószerkesztésekor is hasonlóan járt el.
  • Természetesen nem járt a világ minden szállásán, de nagy tapasztalata van abban, hogy felismerje az érdekes, megbízható és ajánlható helyeket, és ezt az a többszáz utazó is bizonyíthatja, akik tőle kértek tanácsot utazásukhoz.
  • Mindezt teljesen ingyenesen neked is meg tudja tanítani, hogy a legjobbat hozhasd ki bármilyen utazásból.

Ezt pedig Tímea szolgáltatásáról mondják az ügyfelei:

“Fényévekkel kitűnsz a hozzáállásoddal, a megbízhatóságoddal, a kedvességeddel és a profizmusoddal a hasonló tartalomszolgáltató bloggerek és szakújságírók közül. Nagyon köszönöm a segítséget! Már találtam is megfelelőt!”

Vigh-Fekete Zsuzsa

 

“A szállás amúgy szuper volt, annyira szép helyen voltunk, egy hatalmas birtokon teljes nyugiban és a tulajdonosok is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Az apartman tágas és stílusos, a közelben pedig rengeteg látnivaló vagy kirándulóhely. Szóval tényleg nagyon klassz volt, köszi a tippet!” 

Beke Dóra

Ha a szallasmaskepp.hu oldal ajándékával szeretnéd kiegészíteni a Játéktárat a karácsonyi ajándékozáskor, akkor itt rendeld meg a Játéktárat:

A Játéktár és a szallasmaskepp csomagjának megrendelése

* Kötelezően kitöltendő mezők!

Melyik formátumot részesíted előnyben?

A megrendelés megerősítése után érkező emailben küldöm el a szallasmaskepp.hu ajándékának letöltési linkjét. A Játéktárat az ellenérték (2.500,- forint) beérkezése után küldöm ki emailben.

Figyeld a postafiókodat, mert az emailek csak úgy pattognak majd! 

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube