Plusz 1 ajándék!

Itt a karácsony és vele együtt a nagy gond is…

Mit vegyek ajándékba, ami…

  • szép?
  • praktikus?
  • használni is tudja a megajándékozott, nem csak a szekrényében porosodik majd évekig?
  • amiből biztosan érezni fogja, hogy szívből adtad neki?
  • szórakozni is fog vele/rajta?

Jó hír!

Nem kell tovább keresned az ajándékot, amivel garantált a megajándékozott nyakbaugrós, szuszkiszorítós hálás öröme!

Itt a kibővített, átdolgozott

Játéktár

Igazi családi ajándék karácsonyra –
pénzügyi intelligenciafejlesztés játszva!

amely tipegő kortól egyetemista korig tartó pénzügyi nevelési tippekkel, ötletekkel és játékokkal látja el az egész családot.

Miért jó a Játéktár?

Mert

– komplett és komplex pénzügyi pedagógiai programot tartalmaz, amely a gyerek életkori sajátosságainak figyelembe vételével ajánl játékot, és egyéb módszereket is.

 

– nem kell hozzá semmilyen pedagógiai vagy pszichológiai ismeret – elég „csak” a szeretet!

 

– nyugodtan használhatja bármelyik szülő, nagyszülő, nagynéni, nagybácsi, keresztanyu, keresztapu, vagy bárki, akinek fontos az, hogy a gyerekek megtanuljanak bánni a pénzzel és ezzel problémamentesebb életre készíthessék fel őket.

 

– a sok-sok játék, közös elfoglaltság a gyerek számára nem a tanulást jelenti majd, hanem a szülővel együtt töltött minőségi időt, a szülő osztatlan figyelmét, így erősödnek a családi kötelékek is.

 

– a gyerek észre sem veszi, hogy tanul, hiszen „csak” játszik, illetve életkorának megfelelő, kihívást jelentő, érdekes feladatokat kap

 

Mi is ez a Játéktár?

 

Egy olyan e-book, amely a gyerek főbb életszakaszaihoz igazított játékokat, feladatokat tartalmaz. A játékok és feladatok nem nagy eszközigényűek: vagy eleve a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, mint pl. a memóriajátékok, vagy kevés eszközzel elkészíthetőek, esetleg egy papíron és ceruzán kívül nem is kell hozzájuk más. A játékok és feladatok legfontosabb elve az, hogy a pénzügyi intelligencia élesítéséhez szükséges, közel 30 különféle képesség, készség fejlesztését szolgálják.

 

A Játéktárba itt olvashatsz bele:

 

Eznemjatek-Kisokos sorozat Játéktár kivonat

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

A Játéktár ára karácsonyi akcióban:

 

2.500,- forint 

 

Ha most, karácsonyi akcióm keretében vásárolod meg a Játéktáramat, akkor ezzel nem csak szülőtársadat/párodat, az együttjátszás öröme révén pedig gyerekedet ajándékozod meg, hanem én is Téged!

 

Az ajándékodat ráadásul Te választhatod ki!

 

Az alábbi linkek mind egy-egy kiegészítő ajándékot rejtenek. Kattints rájuk, és nézd meg Magadnak, mi mindennel leptelek meg!

 

 

 

 

 

 

Most kattints az ajándékokért!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube