Share This

Szövegláda

Na, itt aztán hallathatod a hangod! Ha van véleményed, véletlenül se tartsd Magadban!

Avagy ingyen tudás, szájkaratebemutatók, mítosz- és tabudöntés, valamint szabad véleménynyilvánítás… 🙂 No meg egy kis gyereknevelés pénzügyileg.

Blogolda – itt kommentelhetsz kedvedre, ezt kétféleképpen, két helyen is megteheted, nézz szét, hol és hogyan!!!

Dodzsem – itt aztán ütközhetnek a vélemények! Csatlakozz a fórumhoz, és vitázz, érvelj, oszd meg a tapaszatalataidat, vagy kérdezd meg másokét – itt találsz hozzá pályát, ha kell, meredeket is!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube