Share This

Blogolda

Itt vannak a blogok, ahol nem csak az észt osztom, hanem Te is oszthatod nekem.

Hiszen én értek a pénzügyi neveléshez, Te viszont a saját gyermeked legjobb szakértője vagy. Rakjuk össze amink van! 🙂

Pénzügyi nevelés és pénzügyi intelligencia az eznemjatek.com blog cikkeiben

Pénzügyi intelligencia – mítosztromboló, tabudöntő, pénzügyi intelligencia csiszoló, elgondolkodtató, no meg hasznos… hiszen a fő cél a pénztárcád hízlalása!

Pénzügyi nevelésmi az, amit mindenképpen meg kell tanítanod a gyermekednek a pénzről? Mi az, amit jobb, ha mégsem? Mikor? Hogyan? És hogyan lehet ezt játékkal, mesével, kihívást jelentő feladatokkal megoldani? Ezer kérdés, amelyek mindeigykére van családra szabható ezer válasz! 🙂

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube