A hónap ajánlata

Minden hónapban itt találod majd azt a tudásanyagot, képzést, tréninget, infoterméket, vagy bármilyen más olyan anyagot, amelynek segítségével új lendültet adhatsz a személyes fejlődésednek, különös tekintettel a pénzügyi intelligenciádra.

2013. márciusi ajánlatom: 

 

Vidi Rita gondolkodásmód tanácsadó, női időgazdálkodási szakértő és született dogmagyilkos

 

Rita már nem először hirdeti meg

célkitűző és -megvalósító online tréningjét,

és ez nem véletlen. Hiszen igaz, hogy minden alkalommal legalább kétszáz (de inkább több) ember vesz részt a tanfolyamán, mégis minden alkalommal még egyszer ennyi jelentkezője van. Szerintem ez nagyon sokat elárul arról, hogy mennyire is vagyunk képesek elérni a vágyainkat…

Rita mindentől jobban leír és elmagyaráz mindet a tréningről, ezt meg is nézheted itt. ›››

Hogy én miért ajánlom???

Ha rendszeresen olvasod a blogom, akkor tudod, hogy már sokszor írtam a tervezésről, ami a pénzügyekben talán az a pont, ahonnan minden kiindul. És azt is tudod, hogy azt tartom, a tervezést sem csak úgy a vakvilágba bele szokás csinálni, hanem MINDIG meg kell, hogy előzze a célok meghatározása, kitűzése, hiszen a célhoz vezető utat fogod a tervvé transzformálni.

Hogy ezzel többé az életben ne legyen problémád, ebben segít Neked Rita.

Mégpedig úgy, hogy te mondod meg azt is, mennyit vagy hajlandó fizetni a tanfolyamáért…

Ennyi elég is? OK, itt tudsz jelentkezni! ›››

 

2013. februári ajánlatom:

 

Kernertraining.hu

Kernertraining.hu

 

 

 

 

A részletekért kattints a képre!!!

Nonstop Önbizalom tréning

Katt a képre a részletekért!

 

A tréning ára (14.900,- Ft) tűnhet drágának…

De akkor gondold végig, hogy mit kapsz itt:

 • egész napos szemináriumot az ország egyik legismertebb és legelismertebb trénerével, Kerner Tiborral (Tudom, miről beszélek, volt alkalmam Tiborral beszélgetni. Mit mondjak, lenyűgöző jelenség: hihetetlen olvasott és tájékozott, és mint jó mérnökember, mindenben meglátja a nagyobb összefüggéseket. Éppen ez a tulajdonsága vezette nem kevés fontos felismeréshez, amelyeket azóta is következetesen alkalmaz a saját életében – most meg nézd meg, hol tart, mit ért el!)
 • kapsz egy szép kivitelezésű, spirálozott munkafüzetet is, amelyben a szeminárium alatt végig könnyedén dolgozhatsz
 • rengeteg, azonnal használható felismerést
 • szép piros homlokot a nap végére a sok homlokra csapós AHA-élménytől
 • jó társaságot, együttműködő csapatot
 • kipróbált módszereket, praktikákat
 • olyan önbizalmat, amelynél már csak a sikereid lehetnek nagyobbak.

Még nem vagy meggyőzve?

Akkor számolj egy kicsit utána!

Pénzügyileg intelligens emberként tudom, hogy fogsz is számolni, mérlegelni… 😀

 1. van még másfél hónapod (két fizetésnyi időd!), hogy összeszedd a rávalót (havi 7.500 forintot sokan csak a telefonszámlájukra kifizetnek, és abból soha az életben semmit nem látnak viszont!)
 2. adtál már ki ennyi pénzt valami olyanra, ami miatt utóbb a fejedet verted a falba, mert annyira nem érte meg az árát? Hát ez itt nem fordulhat elő Veled! Tibor ugyanis már annyi embernek segített a képzéseivel, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállal minden egyes szolgáltatására, így erre a tréningjére is. Ha a nap végén úgy érzed, semmit nem kaptál a tréningtől, szó nélkül visszafizeti a pénzt az utolsó fillérig!

Miért ajánlom én ezt a tréninget?

3 + 1 ütős érv, amiért nyugodt szívvel merem ajánlani Neked Kerner Tibor Nonstop Önbizalom Kiképző Tábor szemináriumát

 1. Mert Kerner Tibor neve garancia a Te sikeredre.
 2. Mert egészséges önbizalom nélkül nincs acélosra izmosított pénzügyi intelligencia sem! (Számtalanszor írtam már ezen a blogon is az önbizalomról  mint a pénzügyi IQ alapjáról.)
 3. Mert itt olyan minőségű képzést kapsz, amelynek minden fillérje megéri az árát! (Most pénzügyileg intelligens embernek magyarázzam az ár-érték arány fogalmát??? 😀 )

És a +1 érv:

Mert pontosan tudom, hogy ha ezt a tréninget ajánlom, azzal én sem bőgök le Előtted!

A részletekért és a megrendelésért kattints az alábbi szövegre!

Önbizalomnövelő tréning
2013. március 23. -Nonstop Önbizalom egynapos tréning – Hotel Ventura

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube