Share This

Újévi kedvezmény

Kapsz tőlem ajándékba 5.000 forintot!!!

Ez itt a Te kedvezménykuponod,

amivel 5.000,- forint kedvezményt kapsz a 2012 januártól induló 

Pénzügyi IQ-bajnok 

c. tréningemre.

Ha igazán eleged van az Életedből, legalábbis abban a formában, ahogy most éled, akkor nincs más hátra, mint előre: dobd el a régit, és csinálj helyette egy újat! Jó, tudom, ez sosem egyszerű menet. Kell hozzá némi idő, amíg belerázódsz az új kerékvágásba, no meg nem kevés meló, amíg kialakítod Magadnak az új kerékvágást.

És mi van, ha azt mondom, hogy ehhez kész forgatókönyvet adok a kezedbe? Ráadásul olyat, amit menet közben Hozzád igazítunk, személyre szabunk?

Már egy ideje készülök rá, hogy ezt a személyes megoldást elkészítsem Neked, és januárban el is tudod majd érni. A lényege, hogy megmutatom, hogyan tudod úgy rendbe szedni az egész Életedet, hogy tényleg úgy érezd, a saját Életed éled, nem pedig másét.

Ehhez megkapsz minden segítséget:

 • leckéket online (videoban vagy weboldalon),
 • házi feladatokat, amelyeket szintén egyeztethetsz, kiértékelhetsz velem,
 • egy online haladási-fejlődési naplót, amit Te vezetsz, ahol az eredményeidet, személyes meglátásaidat, kérdéseidet gyűjtheted (ha kéred, akkor abba is belenézek, de csak akkor, ha Te indokoltnak tartod)
 • S.O.S.-segítséget emailben, ha menet közben elakadnál, (bármilyen kérdésedre 24 órán belül válaszolok)
 • havonta egy csoportos Skype-konzit, ill. egy zárt Facebook-csoportot, ahol a többi résztvevővel megtárgyalhatod, mi tetszett, mi nem, ki hogyan halad, mi a tapasztalata, hogyan csinálja, esetleg milyen gyakorlati praktikái vannak már a megvalósítás során.

Ez a minimum, amit kapsz tőlem! Mert ezt még tudom ám fokozni! Hogy hogyan, azt majd meglátod januárban… 🙂

Amit itt kapsz:

 • inspirációt,
 • támogatást,
 • mellbevágó gondolatokat,
 • homlokra csapós A-HA élményeket,
 • szemfelnyitó felismeréseket,
 • új életszemléletet és új pénzügyi gondolkodásmódot.

Ha ezt kéred, mert Te is szeretnél végre rendet csinálni az Életedben,

akkor most, mint hűséges olvasóm, kedvezményt kapsz tőlem 5.000,- forint értékben.

Ehhez semmi mást nem kell csinálnod, mint a megrendeléskor a Megjegyzés rovatba beírni a

V.I.P.

kódot a megrendelő űrlapon.

Készülj, mert együtt forradalmasítjuk az Életed!

Himer Csilla

Gratulálok! Te is csatlakoztál azon szülők közösségéhez, akik fontosnak tartják a gyerekeiket abból a szempontból is felkészíteni a nagybetűs életre, hogy egy rugalmasan alakítható pénzügyi életvitel alkalmazását tanulják meg a saját boldogulásuk, anyagi biztonságuk érdekében - mindezt pedig úgy, hogy közben nem vesztik szem elől, hogy a családtagok minőségi időt tölthessenek el egymással. Ehhez nemcsak itt találsz tőlem mindenféle okosságokat, anyagokat, hanem az itt látható közösségi oldalakon is. És még ezeken kívül: scribd.com: http://www.scribd.com/HimerCsilla slideshare.com: http://www.slideshare.net/HCsilla A Sykpe-csatornámat csak ügyfeleknek tartom fenn. Jó tanulást, jó játékot!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube